Björkelid Rävlanda

I centrala Rävlanda bygger vi nu 9 st radhus, 48 st hyreslägenheter samt 24 st bostadsrättslägenheter. Lägenheterna och radhusen kommer initialt förmedlas via rryda Kommuns bostadskö. 

Fastighet/ Lägenhetsbeskrivning

Arkitekterna till fastigheterna är Tengbom i Göteborg. Husen har placerats och konstruerats så de smälter fint in i miljön. Gestaltningen av områdets bostadshus bygger på rena former med sadeltak, trä och textur. Husen är byggda i trä och har en fasad i stående grå och vit träpanel samt mörkgrått tak i takpapp. In till fastigheten är det välkomnande entrédörrar i ek. Fastigheten värms miljövänligt upp med bergvärme. Komplements byggnader kommer att målas faluröda som välkomnande utropstecken i området.

Tilltalande grönytor med odlingslotter och lekplats planeras inom området. Samt gemensamhets lokal i mitten av området

Sophanteringen sköts snyggt och smidigt genom sop moloker. Samt möjlighet till att enkelt leva mer miljövänligt med utökad återvinning med kärl för glas, kartong mm inom området.

Lägenheterna, samtliga rum har golv i parkett utom hall som har slitstark klinker samt badrum som har grå plastmatta. Väggarna i lägenheten är målade vita med fönsterbänkar i grå sten. Kök och badrum kommer bli modernt utformade och kommer som standard vara utrustade med kyl, frys, ugn, häll, Micro. Badrummet har vita kakelplattor på vägg möblerad med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan, samt skåp för förvaring på väggen. Duschen har halvrunda duschväggar i glas.

Till varje lägenhet finns förråd i på vinden samt möjlighet finns att hyra ytterligare förråd om så önskas. På gårdsplan finns förråd för cyklar. Parkeringsplatser kommer att finnas till uthyrning. Det kommer även finnas möjlighet att hyra parkeringsplats med laddning stolpe för elbil.

 

Landvetters Backa

Byggnationen vid Landvetters Backa har nu startat. Området kommer att innehålla 40st hyreslägenheter i varierande storlek från 1rok till 4 rok. Lägenheterna kommer initialt förmedlas via Härryda Kommuns bostadskö.

Hyreslägenheter Roskullen Hindås

Under våren 2019 hade vi inflyttning i vårt Trygghetsboende i Hindås. Är du intresserad av lägenhet i fastigheten, gör en en intresseanmälan.