Rodelvägen

På Rodelvägen intill Pulkavägen har vi vårt nyaste tillskott av lägenheter. 70 stycken lägenheter med blandade planlösningar och storlekar. Här har du närhet till natur, förskolor, tennishall, idrottshall mm.

Hindås

Hindås har ca 2 200 invånare och är beläget i de östra delarna av Härryda Kommun, intill Västra Nedsjön som erbjuder ett flertal sandstränder utmärkta för bad. Hindås ligger högt över havsnivån och var tidigare mycket snösäkert och var därför ett populärt vinterresmål för västsvenskar. Spår från dessa tider kan man fortfarande se genom landmärket hoppbacken. Under Hindås storhetstid som turistort fanns det minst tolv hotell och pensionat. Idag finns det två stycken kvar.

Många utav Hindås byggnader är uppförda i början av 1900 talet i jugendstil, bland annat Hindås kyrka och järnvägsstationen som trafikeras av tåg mellan Göteborg och Borås. Stationen ligger 35km från både Göteborg och Borås och tåget tar ca 30minuter till vardera ort.

I närheten av stationen hittar man ett flertal butiker samt livsmedelhandel.

Hindås präglas fortfarande av sin historia som en aktiv ort och erbjuder aktiva klubbar som tennisklubb, kanotklubb samt gymnastikförening och scoutkår. Under 2012 uppfördes både ny idrottshall och tennisbana och det är i närheten av dessa som vi nu bygger hyresbostäder.

I lägenhet/ hyran ingår

Alla lägenheter har stor balkong eller uteplats
Hiss finns
Värme
Vatten (kostnad för uppvärmning av varmvatten tillkommer.)
1 st parkeringsplats
1 st lägenhetsförråd
Diskmaskin som tillval
Torktumlare och tvättmaskin i badrummet, samt förvaringsskåp för tvätt.
Vitvaror från Electrolux
Kök från Sentens (Electrolux), med vitvaror i rostfritt stål
Parkett i samtliga rum, klinker i hall. I 2rok plastmatta i kök.
Tv kanaler, Telia lagompaket
Fiber finns indraget i fastigheten, avtal tecknas med Telia.
Fastighetsskötsel